Kristina

Kristina Eggermont

Klinisch psycholoog, gedragstherapeut i.o.

OVER

Sinds 2021 combineert Kristina haar werk in Praktijk De Vest met haar doctoraatsonderzoek aan de KU Leuven. Haar onderzoek gaat over identiteitsontwikkeling en de samenhang met persoonlijkheid(stoornissen). Ook onderzoekt ze in haar doctoraat schemamodi uit de schematherapie van Jeffrey Young. Voor 2021 heeft Kristina gewerkt als psychodiagnosticus in een ambulante praktijk en een psychiatrisch ziekenhuis en werkte ze in een mobiel team voor ouderen.  

(Jong)volwassenen en ouderen kunnen bij Kristina terecht voor individuele therapie. Ze hanteert een gedragstherapeutisch kader, aangevuld door het schematherapie kader. Vanuit haar ervaring met psychodiagnostiek en oriënterende trajecten in een eerstelijnspraktijk, is ze vertrouwd met een brede waaier van psychologische klachten. Vanuit haar onderzoek heeft ze een grote interesse voor de identiteitsvragen die opkomen bij mensen doorheen verschillende levensfases.    

Consultaties en Contact

Donderdag tussen 10u en 17u

kristina.eggermont@devest.be

Opleiding

  • Master Klinische Psychologie aan de KU Leuven (2018) 
  • Getuigschrift in de psychologische interventies (binnen het gedragstherapeutisch team van PraxisP) aan de KU Leuven (2019)
  • Klinische psychodiagnostiek voor volwassenen aan de Vrije Universiteit Brussel (2021)
  • Basiscursus Schematherapie, Schematherapie Vlaanderen (2021) 
  • Postgraduaat gedragstherapie aan de KU Leuven (i.o)

Visum

263112

TAAL

Nederlands, Engels

%d bloggers liken dit: