Brenda

Brenda Anyango

Klinisch psycholoog, gedragstherapeut i.o.

OVER

Sinds 2023 werkt Brenda in hoofberoep binnen onze praktijk. Hier behandelt ze (jong) volwassenen  vanuit een ruim gedragstherapeutisch kader, o.a. door het gebruik van Acceptance en Commitment Therapie (ACT) en schematherapie, aangevuld met cultuursensitief zorg.

Voor 2023 combineerde ze haar zelfstandig werk in bijberoep in de praktijk met een functie als studentenpsycholoog binnen de Studie Begeleiding Centrum en bij BRUCC (Brussels University Consultation Center) aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze stond in voor individuele begeleiding en het uitvoeren van een evidence-based en laagdrempeling groepsaanbod voor VUB-studenten.

Ook deed ze ervaring op in psychodiagnostiek en het therapeutisch begeleiden van personen met een verslaving, alsook de crisisafdeling binnen Team Jeugd in het Psychiatrisch Ziekenhuis Asster in Sint-Truiden en Psychiatrische Kliniek Alexianen in Tienen.

Verder heeft ze een bijzondere interesse in het aanbieden van cultuursensitieve zorg, creatieve therapie en identiteitsvragen bij mensen doorheen hun levensfasen.

Consultaties en Contact

Maandag tussen 9u en 17u

Dinsdag tussen 14u en 17u

Woensdagmiddag tussen 13u en 19u

brenda.anyango@devest.be

Opleiding

  • Master Klinische Psychologie aan de VUB (2019)
  • Opleiding transculturele psychiatrie (2020)
  • Basiscursus schematherapie (2022)
  • Postgraduaat Gedragstherapie aan de KU Leuven (i.o)

Visum

293377

TAAL

Nederlands, Engels, Swahili

%d bloggers liken dit: